%AM, %10 %520 %2017 %11:%N

TAKIM ME KOMANDANTIN NË LARGIM TË KFOR-IT NË KOSOVË, GIOVANNI FUNGO

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045