Merkure, 08 Nentor 2017 11:34

TAKIMI I MINISTRIT JEVTIC ME KOMISIONERIN E LARTË TË OSBE-SË PËR ÇËSHTJE TË PAKICAVE LAMBERT ZANIJER

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045