%AM, %07 %526 %2017 %11:%N

TAKIMI I JEVTIC ME AMBASADORIN E REPUBLIKES SE AUSTRISË NË KOSOVË GERNOT PFANDLER

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045