%AM, %31 %529 %2017 %11:%T

DALIBOR JEVTIC ME RAPORTUESIN NË LARGIM TË PARLAMENTIT EVROPIAN ULRIKE LUNACEK

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045