%AM, %19 %533 %2017 %11:%T

JEVTIC ME AMBASADORIN E FRANCËS NË KOSOVË DIDIER CHABERT

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045