%PM, %18 %542 %2017 %12:%T

VIZITA E ZËVENDËS KRYEMINISTRIT DHE MINISTRIT PËR KOMUNITETE DHE KTHIMI DALIBOR JEVTIC NË KOMUNËN E RANILUGIT

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045