%PM, %16 %543 %2017 %12:%T

JEVTIC ME SHEFËN E ZYRËS SË BE-SË NË KOSOVË NATALIJA APOSTOLOV

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045