%PM, %05 %546 %2017 %12:%T

TAKIMI ME AMBASADORIN E MISIONIT TË OSBE-SË NË KOSOVO JAN BRAATHU

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045