%PM, %05 %548 %2017 %12:%T

BËJ THIRRJA OBRANOVICIT QË TË KTHEJ GURIN TË CILIN E MORI NGA KOSOVA SEPSE NUK DIN ÇFARË PESHE KA AI GURË

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045