%PM, %04 %550 %2017 %12:%T

JEVTIC VIZITOI SERBËT NË NËNKALA DHE NOVAKE DHE ME PESHKOPIN TEODOSIJE BISEDOI RRETH NDIHMËS PËR KISHËN ORTODOKSE SERBE

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045