%PM, %20 %869 %2017 %19:%N

JEVTIC ME PËRFAQËSUESIT E AGJENCISË AMERIKANE "MILLENNIUM CHALLENGES CORPORATION" RRETH INVESTIMEVE

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045