%AM, %30 %536 %2015 %11:%N

Ministar Jevtic posetio Cernicu i Pones (VIDEO)

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045