Premte, 19 Gusht 2016 18:50

Shënimi i festës së Virgjëreshës së Shenjtë në Prilluzhë

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502