Hene, 29 Gusht 2016 17:43

Ministri Jevtic mysafir në programin e mëngjesit të RTS, me rastin e ngjarjeve të djeshme në Mushtisht

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502