Premte, 02 Shtator 2016 17:45

Në Grackë të Vjetër është thyer pllaka përkujtimore e korrësve të vrarë

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502