Hene, 12 Shtator 2016 12:04

Jevtic, Nikolic dhe Milosavljevic vizituan me rastin e Kurban Bajramit familjen Imeri në Komunln e Shtërpcës

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502