Hene, 19 Shtator 2016 15:11

Takimi i Ministrit Jevtic me Ambasadorin në largim të misionit të OSBE-së në Kosovë Jean-Claude Schlumberger

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502