Hene, 26 Shtator 2016 17:42

JEVTIC NË OSOJAN: DO TË JEMI KËMBËNGULËS QË TË SIGUROJMË KTHIMIN DHE MBIJETESËN E SERBËVE NË KOSOVË

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502