Premte, 04 Nentor 2016 12:18

NË MKK U MBAJT TAKIMI "FORCIMI I MUNDËSISË PËR ARRITJEN E ZGJIDHJEVE TË QËNDRUESHME PËR TË ZHVENDOSURIT"

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502