Premte, 11 Nentor 2016 09:31

JEVTIC NË PRILLUZHË: ME FORCA TË PËRBASHKËTA T’I NDIHMOJMË BANORËT E PRILLUZHËS

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502