Merkure, 14 Dhjetor 2016 09:58

JEVTIC VIZITOI FSHATRAT PODGORCË,CËRINCË,GRIZIME DHE HAJNOVC

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502