Merkure, 14 Dhjetor 2016 15:12

Vizita në Cernicë, Kishën e Krishtit Shpëtimtar në këtë qytet dhe vendosja e luleve në monumentin e fshatarëve të vrarë

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502