Premte, 16 Dhjetor 2016 15:14

Hapja e kopshtit të ndërtuar rishtas në fshatin Banjë, Komuna e Skënderajit

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502