Hene, 16 Janar 2017 13:09

MINISTRI JEVTIC DHE AMBASADORI I NORVEGJISË SJASTAD MBI SITUATËN AKTUALE NË KOSOVË

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502