Enjte, 02 Mars 2017 16:10

JEVTIC: TË ZHVENDOSURIT SË SHPEJTI MË LEHTË DO TË PAJISEN ME DOKUMENTET PERSONALE

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502