Merkure, 08 Mars 2017 15:27

JEVTIC: GRATË DUHET TË KENË ROL NË RËNDËSISHËM NË SHOQËRI

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502