Premte, 10 Nentor 2017 11:31

TAKIM ME AMBASADORËT E SHTETEVE TË KUINTIT

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502