Merkure, 08 Nentor 2017 11:36

TAKIMI I MINISTRIT JEVTIC ME MINISTRIN E BRITANISË SË MADHE ALAN DUNKAN

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502