Marte, 07 Nentor 2017 11:37

TAKIMI I JEVTIC ME AMBASADORIN E REPUBLIKES SE AUSTRISË NË KOSOVË GERNOT PFANDLER

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502