Marte, 31 Tetor 2017 11:42

DALIBOR JEVTIC ME RAPORTUESIN NË LARGIM TË PARLAMENTIT EVROPIAN ULRIKE LUNACEK

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502