Merkure, 18 Tetor 2017 12:00

VIZITA E ZËVENDËS KRYEMINISTRIT DHE MINISTRIT PËR KOMUNITETE DHE KTHIMI DALIBOR JEVTIC NË KOMUNËN E RANILUGIT

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502