Hene, 16 Tetor 2017 12:04

TAKIM ME AMBASADORIN E TURQISË NË KOSOVË KIVILCIM KILIÇ

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502