Merkure, 04 Tetor 2017 12:12

JEVTIC VIZITOI SERBËT NË NËNKALA DHE NOVAKE DHE ME PESHKOPIN TEODOSIJE BISEDOI RRETH NDIHMËS PËR KISHËN ORTODOKSE SERBE

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502