Hene, 20 Nentor 2017 19:51

JEVTIC ME PËRFAQËSUESIT E AGJENCISË AMERIKANE "MILLENNIUM CHALLENGES CORPORATION" RRETH INVESTIMEVE

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502