Premte, 24 Nentor 2017 12:51

"Deklaratë pas takimit të grupeve teknike brenda konferencës rajonale në Podgoricë"

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502