Premte, 24 Nentor 2017 11:52

Konferencë rajonale për zgjidhje të qëndrueshme të kthimit të personave të zhvendosur në Kosovë – procesi i Shkup

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502