Enjte, 23 Nentor 2017 22:54

Mbrëmja e Donatorëve "Ditët e Mëshirës"

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502