Merkure, 22 Nentor 2017 12:56

Jevtic me ambasadorin e Sllovenisë në Kosovë Bojan Bertoncelj

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502