KËSHILLTAR - SHEFI I PROTOKOLLIT

  Dragana Kevkic

 

 

  dragana 2
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/200 16 502
instagram  facebook1  twitter6  LinkedIn15        
 

Dragana Kevkić ka marrë diplomën e saj Bachelor në studime themelore akademike nga Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Prishtinës, me gradë në Financë, Bankë dhe Sigurime. Ajo vazhdoi studimet master në Ekonominë e Biznesit në të njëjtin fakultet në Universitetin e Prishtinës.

Ai përmirëson aftësitë e saj duke marrë pjesë në programin e Institutit Kombëtar Demokratik (NDI) "Akademia politike e grave dhe shkollat e reja të mediave".

Ajo filloi përvojën e saj të punës gjatë studimeve të saj për turizëm në Hotelin "Grand & Spa" në Kopaonik nga 2013 deri në 2014. Nga shtatori 2018 deri në janar 2020, ajo ka punuar në Raiffeisen Bank në Kosovë si një agjent i shitjeve direkte.

Në Mars të vitit 2020, ajo u emërua në postin e Këshilltarit të Ministrit, Shef i Protokollit.

Ka lindur në Prishtinë më 31 Janar 1992, jeton në Shtërpce, është beqare, e kalon kohën e lirë duke lexuar libra dhe duke luajtur sporte. Gjuha amëtare e saj është gjuha serbe, flet anglisht dhe rusisht.

 

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502