KËSHILLTAR PËR INTEGRIMIN E TË KTHYERVE

Marko Stanojevic

 

 

  marko stanojevic 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/200 16 502
instagram  facebook1            
 

Marko Stanojevic ka një diplomë në Sociologji nga Fakulteti Filozofik, Universiteti i Prishtinës. ai vazhdon arsimin e tij në Master Studime Akademike të Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës dhe i përfundon me notë 9.67. Në vitin 2016, ai regjistrohet në studimet e doktoratës që vazhdojnë akoma.

Në vitin 2011 ai u diplomua në shkollën e mesme "Jovan Cvijic" në Shtërpce si studenti më i mirë i gjeneratës, ku u dha në të njëjtin vit sëthë shpërblyer nga Shtëpia Mbretërore Karadjordjeviç. Ai është autori dhe bashkautor i disa punimeve shkencore në fushën e sociologjisë.

Ai fillon përvojën e tij të punës si profesor në Shkollën e Mesme në Beograd në vitin 2018.

Ai filloi punën e tij në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim në Mars 2020 duke u emëruar një Këshilltar për Integrimin e të Kthyerve.

Ai lindi në 04.03.1992 në Prishtinë, është i pamartuar, flet serbisht dhe anglisht dhe ka një njohuri themelore të gjuhës shqipe.

 

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502