ZËVENDËS MINISTRI

Alma Dushi Kabashi

 

 

  snezana karadzic 
email    phone1 038/200 16 502
              
 

 

 

 

 

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502