Premte, 17 Prill 2020 19:33

Dorëzohen ilaçe falas për pacientët kronikë

Media

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502