Merkure, 17 Korrik 2019 19:37

Takim me Ambasadoren Norvegjeze

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502