Hene, 19 Gusht 2019 19:39

Takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502