Enjte, 19 Shtator 2019 19:40

Takimi në swiss diamond

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502