Hene, 18 Nentor 2019 19:45

Takim me gjeneralët e NATO-s

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502