Marte, 18 Shkurt 2020 19:48

Prishja e një shtëpie në Cernica

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502