DREJTOR I DEPARTAMENTIT TË FINANCAVE DHE SHËRBIMEVE TË PËRGJITHSHME

Mihailo Prlinčević

 

 

  Prlincevic1 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/200 16 528
              
 

Mihailo Prlinčević mori diplomën e studimeve themelore akademike në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Prishtinës.

Ai e filloi përvojën e tij të punës në 1984, duke punuar në disa kompani, dhe që nga viti 1991 si drejtor tregtar në kompaninë Farmed. Ai filloi të punojë si drejtor i Zyrës për Komunitete dhe Kthim në Lipjan në 2004, dhe filloi punën e tij në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim në 2009 si Drejtor i Administratës. Që nga viti 2012, ai ka mbajtur pozicionin e Drejtorit të Financave dhe Shërbimeve të Përgjithshme.

Ai lindi në 18 Prill 1956, është i martuar dhe është babai i tre fëmijëve.

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502