DREJTOR I DEPARTAMENTIT LIGJOR

Nuhi Osmani

 

 

  Nuhi Osmani 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/200 16 520
              
 

Nuhi Osmani është jurist i diplomuar, i cili ka përfunduar masterin për të drejtën penale dhe aktualisht është në fazën e fundit të studimeve të doktoratës në Universitetin e Flebsburgut në Gjermani. Gjatë studimeve të doktoratës, ai mbikëqyri disa punime master në Universitetin e Flebsburgut, mori pjesë në disa simpoziume shkencore dhe bëri disa botime shkencore.

Ai e filloi përvojën e tij shumë vjeçare në 2005 në Gjykatën Komunale në Skenderaj, dhe nga 1 shkurt 2007 deri më 1 dhjetor 2010, ai punoi si zyrtar i lartë juridik në Ministrinë e Drejtësisë.

Ai fillon angazhimin e tij në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim në 1 Tetor 2010 si Drejtor i Departamentit Ligjor, ku ai mbetet ende. Ai ndërpreu punën e tij në Ministrinë për Komunitete dhe Kthimin për një kohë të shkurtër në gusht 2018, kur u emërua ushtrues i detyrës së Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Integrimeve Evropiane për dy muaj. Ai ishte gjithashtu anëtar i Komisionit Kombëtar për Refugjatët i emëruar nga Qeveria e Kosovës për dy mandate.

Gjatë periudhës së punës në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim, ai mori pjesë në shumë grupe punese, ekipe hartuese, mbajti qindra trajnime profesionale dhe mori pjesë në vizita studimore në institucione të ndryshme jashtë vendit. Gjatë këtyre trajnimeve, ai gjithashtu u diplomua në Shkollën për Integrime Evropiane, ku mori një bursë për një vizitë studimore në institucionet e BE-së.

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502