DREJTOR I DEPARTAMENTIT PER PLANIFIKIM TE POLITIKAVE DHE ANALIZAVE

Vedat Maxhuni

 

 

  vedat 
emailQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.       phone1 038/200 16 514
              
 

Vedat Maxhuni ka përfunduar studimet e tij themelore akademike në Fakultetin Ekonomik, Universiteti Hasan Prishtina në Prishtinë.

Ai filloi përvojën e tij të punës në janar 2008 në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim si Shef i Zyrës për Integrime Evropiane, dhe që nga 2014 si Drejtor i Departamentit për Planifikimin e Politikave dhe Analiza. Gjatë kësaj periudhe, ai mori pjesë në shumë grupe punese, ekipeve hartuese, zhvilloi trajnime profesionale dhe mori pjesë në vizita studimore jashtë vendit.

Ai lindi në 25 tetor 1978 në Maxhunaj, komuna e Vushtrrisë, dhe për momentin jeton në Prishtinë.

 

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502